21 Ağustos 2010 Cumartesi

Ben !?

Dün gece can sıkıntısından facebookta geziniyordum eğer birisi bana işlerin blog açmaya kadar varıcağı söylese onlara siktir ya ben... Deniz Can Aydın... öfke problemleri yaşayan... sevgilisi tarafından çağımızın en tembel ve üşengeç insanlarından biri olarak adlandırılıp terk edilen ben... bir çoğunun teselli etsede o nalet kıza katıldığı (hey ne yapabilirim kalbimi kırdı haklı olsada benim açımdan buradaki kötü karakter o)... zamanını kendinden daha az zeki gördüğü insanlarla bir şey paylaşmak yerine kitaplarla geçirmeyi tercih eden ben blog açıp neler düşünüp neler hissettiklerimi mi yazıcam? derdim ve yüzüne bakıp ona dünyanın en salak insanı gibi hissetmesi için en iyi sen dünyanın en salak insanısın bakışımı atardım. Sanırım aynaya geçip bu bakışı kendime atmam gerekiyor ama ne yapabilirim Yeni Zelandalı Edmund Hillary ve Nepalli Tenzing Norgay dan önce Everest'e tırmanmış olan egom buna müsade etmiyor.

Ne yapalım bir kere başladık ne kadar kendisinin dünyanın herhangi bir ülkesinde hükümet başkanılığı yapmasının o ülke ve vatandaşları için soykırımdan sonraki en kötü olay olacağını düşündüğüm Recep Tayyip Erdoğan'ın sözü aklıma geliyor ''Durmak yok yola devam''.

2 yorum:

  1. Hoşgeldin Deniz'im Can'ım :) harika yazılarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Hoş gördük Onurcan'ım :) seni hayal kırıklığına uğratmamaya çalışırım ama bnm gibi bir mükemmeliyettende zaten harikadan az bir şey çıkmaz :)

    YanıtlaSil